Nyborg Strand

Her ser I de indledende beskrivelser af de tre søjler som kan følges til Efteruddannelseskurset Nyborg Strand 2023. 

Høresøjlen:

Vi gør status på børneaudiologien – hvad ved vi om APD og hyperacusis? Hvordan undersøger vi bedst børns funktionelle hørelse og indretter læringsmiljøet omkring børnene? Og ikke mindst retter vi fokus mod fremtidens børneaudiologi ved at dykke ned i den nyeste forskning i Danmark inden for området.

Voksensøjlen

Iben Christensen og Jytte Isaksen vil arrangere et heldagsoplæg omkring samtalepartnertræning (CPT) i et dansk forskningsperspektiv. Det vil blive en dag hvor dansk forskning præsenteres, som omfatter forskellige patientgrupper.

Lyn Turkstra vil komme på besøg fra Canada, og fortælle om mTBI (mild traumatic brain injury) med fokus på de kommunikative aspekter af vanskelighederne samt evidensbaseret tilgang til udredning og intervention.

Derudover vil den nyudviklede og veldokumenterede behandling fra UK – LUNA (linguistic underpinning of narratives in aphasia) blive præsenteret af Lucy Dipper og Madeline Cruice, City Univ. London

Børnesøjlen

Børnesøjlen vil i år have særligt fokus på intervention inden for verbal dyspraksi,  DLD og børn med fonologiske vanskeligheder herunder en workshop en af dagene kun om skolebørn og DLD. Der vil være oplæg på dansk og engelsk.

Audiologopædisk Tidsskrift

Audiologopædisk tidsskrift indeholder spændende og relevante faglige artikler, debat og faglige perspektiver på det logopædiske område – gratis for medlemmer.

Desuden er der en database, hvor du kan søge tidligere publicerede artikler. Artikler kan hentes gratis for medlemmer og kan købes af ikke-medlemmer.

Audiologopædisk Tidsskrift

Kurser & konferencer

ALF tilbyder spændende kurser for både medlemmer og ikke-medlemmer. Som medlem af ALF deltager du i kurserne til en særlig medlemspris. Her kan du læse mere om de forskellige kurser, vi afholder.

ALF kurser Eksterne kurser

Ledige stillinger

Ansøgningsfrist: 25/09/2022 Se jobannonce

Teamleder til Gladsaxe

https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobDetails.aspx?ClientId=1449&WebAdId=100970

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Gladsaxe søger en teamleder til en fuldtidsstilling fra d. 1. november 2022. Ansøgningsfrist d. 25. september [...]

Ansøgningsfrist: 26/09/2022 Se jobannonce

Audiologopæd/logopæd til Hillerød Kommune

https://www.hillerod.dk/nyheder-og-fakta/job-i-hillerod-kommune/ledige-stillinger/audiologopaed-logopaed-med-interesse-for-borneomradet/

Kommunikationscentret i Hillerød Kommune søger en audiologopæd/logopæd til en 32-37 timers stilling med tiltrædelse d. 1. november 2022. Ansøgningsfrist d. [...]

Se alle ledige stillinger