Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for tilmelding til kurser, konferencer, foredrag og andre aktiviteter via Audiologopædisk Forenings (herefter ALF) hjemmeside.

Tilmelding / Betaling

Tilmelding foregår via tilmeldingsformularen på vores hjemmeside www.alf.dk.

Alle oplyste priser for tilmelding på hjemmesiden er angivet inklusiv moms.

Tilmelding til arrangementerne sker altid efter først-til-mølle princippet.

Alf modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Alf bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Betalingsfrist ved benyttelse af bankoverførsel eller ved EAN-indbetaling er altid 30 dage, medmindre der er under to måneder til arrangementets afholdelsesdato. I sådanne tilfælde er betalingsfristen 5 dage.

Rabatter

Medlemmer af ALF deltager til medlemspris.

Desuden er der indgået en aftale med de skandinaviske foreninger ALF, SITS (Sverige), NNL (Norge) og FTI (Island) , der betyder at man som medlem af én af de disse foreninger, kan deltage til medlemspris i foreningsarrangementer hos alle de pågældende foreninger.)

Fortrydelse/afmelding

Bemærk at alle tilmeldinger foretaget via www.alf.dk er bindende, med forpligtigelse til betaling af kursusafgift. Forhindres kursusdeltagelse, kan tilmelding overdrages til anden person/kollega, med mindre arrangementet sætter krav til særlige forudsætninger, uddannelse eller lignende.

Overdrages pladsen skal dette meddeles til www.webmaster.dk. I tilfælde af, at et medlem af ALF (eller de andre skandinaviske foreninger) overdrager pladsen til en person, der ikke er medlem, skal differencen i pris betales.

Aflysning/udsættelse

Ved aflysning eller udsættelse af et arrangement vil ALF give besked til de tilmeldte hurtigst muligt på den mail, der er angivet i tilmeldingsformularen.

I tilfælde af aflysning af et planlagt arrangement refunderes det indbetalte tilmeldingsgebyr.

I tilfælde af udsættelse af et planlagt arrangement, skal kursisten give ALF besked senest 5 hverdage efter denne har modtaget besked om ny afholdelsesdato, såfremt denne ikke ønsker at deltage. Hvis tilmeldte ikke giver en tilbagemelding indenfor den angivne tidsfrist, anses tilmeldingen for værende bindende.

Såfremt tilmeldte inden fristens udløb har givet besked om at denne ikke ønsker at deltage, tilbagebetales tilmeldingsgebyret.

ALF forbeholder sig ret til at aflyse eller ændre planlagte kurser og andre arrangementer, herunder både tilmeldingspris, indhold samt underviser.

Ansvar

Hverken ALF eller undervisere kan drages til ansvar for behandlinger, råd eller anden form for information/rådgivning, kursisterne formidler til tredje part – før, under og eller efter afholdelse af arrangementet.

Personlige oplysninger

ALF forbeholder sig ret til at opbevare kontaktoplysninger og persondata på kursister og undervisere. Oplysningerne anvendes primært til information vedrørende kurser og arrangementer, samt anonymiserede statistiske analyser.

Kursister og undervisere kan, til enhver tid, framelde sig denne mulighed.

Materiale

Brug af materiale vedrørende kursusinformation – publiceret på www.alf.dk, samt materiale udleveret før, under og efter arrangementerne – er beskyttet af loven om ophavsret.

Forbehold

ALF tager forbehold for indtastningsfejl, trykfejl, prisfejl, moms og afgiftsændringer samt force majeure, i forbindelse med information af og afholdelse af arrangementer. I tilfælde af tvivl om handelsbetingelser, forbeholder ALF sig ret til at afgøre fortolkningen heraf. ALF forbeholder sig endvidere ret til at ændre gældende handelsbetingelserne, uden forudgående varsel