Materialer

 I efteråret 2020 deltog en lang række logopæder i udarbejdelsen af

Audiologopædiske materialer til udredning og vurdering, 2. udgave redigeret 2021.

Du kan nu hente den ganske gratis som PDF her. Oversigten må deles med alle, der kan have glæde af den og vi håber, at I vil bruge den som et aktivt dokument i jeres søgning efter kvalificerede udredninger og vurderinger for det (audio-)logopædiske område. Der er mere tilgængeligt end man lige regner med. Du kan også hente den tidligere udgave af Audiologopædiske materialer til udredning og vurdering fra 2013.

Kommende testmaterialer

Hvis du skulle være i gang med en oversættelse, standardisering eller udgivelse af materialer, som kunne være en hjælp for dine fagfæller, så hører vi meget gerne om det, så materialet kan komme på listen. Du er meget velkommen til at skrive til webmaster@alf.dk med oplysninger om materialet. Vi oplever desuden, at studerende på bl.a. på de sociale medier efterspørger emner til specialer. Derfor vil vi meget gerne dele ønsker fra praksis om oversættelser, standardiseringer, afprøvninger og udarbejdelser af materialer. Denne liste afhænger af at praksis byder ind, så skriv igen gerne til webmaster@alf.dk med input til de studerende. De studerende opfordres ligeledes til at skrive til webmaster@alf.dk, når de har udarbejdet anvendelige og fantastiske materialer.

Potentielle testmaterialer

Her ser du en oversigt over materialer som praksis peger på ville være egnet til udarbejdelse, oversættelse, afprøvning, standardisering, udarbejdelse mm. i et (audio-)logopædisk speciale:

Potentielle materialer

Her ser du et udvalg af materialer til brug i den audiologopædiske praksis:

  • Introduktion til NBLI. Dette er et inspirationsmateriale til et interventionsprogram udviklet af Annette Esbensen, som kan frit kan bruges og tilpasses forskellige formål med børn. Materialet er en oversættelse af Narrative-based Language Intervention (NBLI).